online bekkentrainingIk weet het nog goed het was oktober 2013 en ik fietste terug van mijn werk naar huis.
Ik had die dag een vrouw behandeld die veel te lang had gewacht met hulp zoeken voor haar urineverlies. Zo zonde en het gebeurt zoveel...hoe kan ik toch meer vrouwen bereiken om van hun urineverlies of verzakkingsklachten af te komen was ik al fietsend aan het mijmeren…

En toen ineens dacht ik: Ik kan via internet veel meer vrouwen bereiken en ze met een videotraining helpen! Op internet heb ik een heel groot bereik en als je problemen hebt met je bekkenbodem dan komen al die teksten (die op veel sites staan) niet binnen, dat is veel te lastig. Maar wat nou als ik het op video ga vertellen?! Dan is het net alsof ik als therapeut in je huiskamer ben! WAUW, dat ga ik doen!
 

De afgelopen periode is jouw bekkentherapeut.nl ontstaan , de plek waar vrouwen aan hun urineverlies of verzakkingsklachten kunnen werken.
 

Omdat ik op jouwbekkentherapeut.nl ook mij eigen verhaal vertel vind ik het ook wel spannend om dit met jou te delen. Maar ik weet ook dat ik juist als ervaringsdeskundige meer vrouwen kan helpen om van hun urineverlies of verzakkingsklachten af te komen. 
 

Ik nodig je uit om eens een kijkje te nemen op jouwbekkentherapeut.nl en ben je enthousiast geef de site dan door aan alle vrouwen om je heen zodat ze van hun urineverlies of verzakkingsklachten af kunnen komen!

Uiteraard ben je ook gewoon nog bij mij persoonlijk welkom.

 

Op vrijdag 23 januari zijn er opnames geweest in onze praktijk voor RTL4 LifestyleXperience!!
De uitzending is op zaterdag 7 februari om 13.25 RTL4
Allemaal kijken :-)

 

Heb je vragen of ken je iemand met fysieke klachten die wij van dienst kunnen zijn? Vertel ze dan over ons!

Of wil je weten of je eigen houding nog optimaal is? Maak dan een afspraak.
 
Wij helpen je graag!

 

 

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Vul de code in*
Captcha
Velden met een * zijn verplicht!