Namens onze praktijk hebben Yildiz van der Zijden en Esmeralda Peschier de opleiding gevolgd bij het Netwerk Chronische Pijn.


Het Netwerk chronische pijn introduceert een vernieuwende behandelwijze speciaal ontwikkeld voor mensen met chronische pijn. De behandeling richt zich niet op het wegnemen van de pijn, maar leert je hoe je op een andere manier met jouw pijnklachten kunt omgaan waardoor je weer grip krijgt op jouw eigen leven.

Tijdens de behandeling is Yildiz van der Zijden als het ware jouw coach. Samen met Yildiz ga je met je eigen doelen aan de slag. Deze doelen richten zich op het verbeteren van die vaardigheden die voor jou belangrijk zijn. Voor de een betekent dit ‘normaal leven en werken’ voor de ander ‘beter omgaan met spanningen’ en weer een ander wil  ‘weer 5 km kunnen wandelen’.

Belangrijk is dat jij je bewust wordt van jouw eigen mogelijkheden en dat je leert wat je zelf kunt veranderen om er beter van te worden. Dat jij het vertrouwen in je eigen lichaam weer hervindt, zodat je de dagelijkse activiteiten weer kunt oppakken. Activiteiten zoals werk, sport en bezigheden met familie en vrienden. Dat jij -en niet de pijn- jouw leven bepaalt.


Voor meer informatie: www.netwerkchronischepijn.nl 
 
Doe, Voel, Leer en Beweeg wijzer!